Alla inlägg under januari 2009

Av Kristina - 26 januari 2009 12:58

Nu har jag fått upp gardinerna i datarummet. Det blev jätte fint. De var ljusgröna med sametstryck på. Innan hängde det ett par blå som inte släppte in något ljus, men det gör dessa. Jag hade även köpt orgideer, i tyg, ny avlång vit kruka till dom och en högre lampfot, denn förra var så kort. Orgideerna ser så verkliga ut och jag tycker det är fina växter men de är lite tråkiga när de inte blommar och så är de dyra. Jag är nämligen ganska bra på att ta död på mina växter, iallafall alla som har blommor ;) så dessa passa mig perfekt. Det blev ett riktigt vår fönster. till sommaren så ska vi kanske byta fönster och fasad på den väggen och då blir det kanon!! Jag har även strykt gardinerna till köket så de ska jag sätta upp sen. Sallie och jag har varit ute på en promenad, riktigt skönt väder. Kan man ana vår?? Nä, just det, glömde att det snöade lite i morse!! Fast inget är ju som väntans tider!

Av Kristina - 26 januari 2009 07:37

Idag ringde klockan 6.15 och det var ett tag sedan den gjorde det. Sandra har fått sitt nya schema och då börjar hon ganska många dagar 9.00 Hon var taggad  idag, men vad händer?! Jo, hennes assistent sms:ar 7.00 och säger att hon ligger i feber och halsont. typiskt! Sandra har iallafall sitt bad idag, så vi ska iväg senare i kväll. Badet är ju hennes idrott och det är ju jag som är med henne där.

Men det var ganska skönt att komma upp för det blir ju lite mer av dagen då ;) Jag tänkte att jag skulle ta ner julgardinerna, har visst inte gjort det än ;) och så köpte jag nya till datarummet på gekås så de ska jag sätta upp också.

Ha en bra dag!!

Av Kristina - 25 januari 2009 15:26
















Johanna tog stor slam i dag!! GRATTIS!! Johanna blev Förbundsmästare i junior klassen. Tyvärr hade Linn ett skott som inte var riktigt runt, så hon blev åtta, men det är ju bra ändå. Tobbe klarade sig också bra, han blev 5:a i senior klassen. Köinge Skytte tog även segern i senior för där vann Andreas senior klassen. Det här gänget kanske skulle varit med i skidskytten?! ;) Det gick ju inte så bra för herrarna där, men tjejerna klarade sig fint, fint!!

Nu är skyttarna på väg hem så jag ska ha klart middagen om en stund. Tur det för jag är jätte hungrig!!

Av Kristina - 25 januari 2009 12:06

Ibland funderar jag på om Sallie skulle varit en ko?? Skämt och sido. När en hund betar gräs så har den sura uppstötningar eller behöver kräkas. Ibland så gör Sallie så och det är inget att oroa sig för direkt. Men hon betar med en sån fart!!

Tobbe, Johanna och Linn är i Laholm och tävlar i skytte. Jag tror det var förbundsmästerskap idag. Det är hela tiden olika tävlingar och det är lite svårt att hålla reda på. Det är skidskytte på tv också och det tänkte jag att jag skulle titta på. Sen är det borta match i volleyboll och det tänkte jag följa online på datan. Det blir mycket sport idag!! Nu har Sallie lugnat ner sig och lagt sig tillrätta på fällen igen och jag ska surfa vidare. Bye!!

Av Kristina - 24 januari 2009 21:44

Idag var jag och Johanna en sväng på Gekås. jag var sugen på lite nya kläder. Det är ganska skönt att åka dit och bara prova kläder. Vi ska dit på torsdag också men då ska jag ha allt annat plock. Jag köpte också en present, glasskålar, till Christoffer, barnens kusin, som fyller 20 år imorgon. Vi var där nu ikväll och firade honom. Han fick lite pengar också men de går väl åt ikväll för de skulle ut och fira senare på puben. Nu sitter jag här mätt och nöjd. Ska nog snart lägga mig för jag längtar lite till min bok. Jag läste till 03.20 inatt, den var så spännande!!

Vi hörs imorgon, sov gott!!

Av Kristina - 24 januari 2009 00:20

Sitter här i sena timmen och väntar på att Johanna ska komma hem. Hon har varit i stan hos en kompis. Linn och Pierre är också i stan, eller strax utanför, på fest. De ville komma hem senare så jag ska köra in och hämta dem. På fredagar går sista bussen 23.55 och det var väl lite tidigt, för dom!! Men jag börjar bli lite trött och längtar till sängen.

Innan i kväll tittade vi på Let´s Dance. Jag tycker att det är så där lagom underhållande. Jag tittade inte klart utan satte mig vid datan istället. Höll på med ett Majongspel sen innan, och det lockade mer.

Idag har vi inte gjort så mycket. Tvättat lite och varit och handlat. Det blev ganska mycket för det var lite tomt här hemma. Sen lagade vi lite mat. Det blev pizza till mig, Sandra och Johanna. Linn ville ha pyttipanna och ägg, så hon grejade ihop det. De är så rediga tjejerna. De både lagar mat och bakar. Riktiga svärmors flickor, om man nu kan säga så!! ;)

Nu har Johanna kommit hem. Jag ska ringa Linn om en liten stund.

Sov gott, allihopa!!

Av Kristina - 23 januari 2009 13:10

När jag och Sandra satt och åt frukost så pratade vi lite om en utställning som jag ska på i mars. -Men vi då?, sa Sandra. Hon undrade vad resten av familjen skulle göra då.

-Jo, jag tänkte anmäla er också, ni är nog mogna för att gå i öppen klass och syskongrupp. Vi började flabba och spåna vidare. Sandra ville att jag skulle locka på henne med jordnötter och Johanna kunde jag locka på med Jolt cola, för det dricker hon jämt. Linn går nog fint vad jag än lockar med!! Man fick så roliga bilder i huvudet och vi skrattade gott en stund. Tänk om det var så, föräldrarna ställer ut sina barn och får dem bedömda av en dommare!! Vi närmare eftertanke så finns det ju redan. Det är väl bara kopplet som skiljer dem åt!!

Av Kristina - 22 januari 2009 22:27

Jaha, då var det dax att sova igen. Dagen blev faktiskt väldigt lugn. Jag har inte gjort så mycket och det är ju rätt skönt det också. Pysslade lite här hemma och var ute en promenad med Sallie. Innan tittade jag på "Såld på hus" tror det heter så. Mäklarna skulle gissa på vad olika lägenheter blev sålda för i Stockholm. Herre Gud!! Det är inte klokt vad folk betalar för att bo inne i en storstad. En lägenhet såldes för över 7 miljoner och det var bara en 2:a. Jag skulle få 7 hus här på landet för samma summa. Har verkligen folk så mycket pengar??

Jag gillar att bo på landet, det kanske ni förstår! ;)

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok, Himmel över Everest. Den är riktigt spännande. Nu har de kommit upp på toppen, och det inte utan en massa hinder, så nu ska de ner och det är då de stora problemen börjar.

Natti natti på er!

Ovido - Quiz & Flashcards