Alla inlägg under januari 2009

Av Kristina - 12 januari 2009 20:51

Idag har jag och Sandra varit i Varberg på utredning. Sandra jobbade på flitigt med testerna och var duktig. Sedan åkte vi och handlade på Willy´s i Falkenberg. Sandra åt även sin favorit mat på torget, mos och köttfärs!! När vi kom hem gjorde jag ett röj här hemma med all tvätt som låg och väntade på att få komma in i skåpen. Lite senare kom Linn hem och då åt hon och jag lite rester sedan igår. Sen var det dax att åka iväg igen för Sandras bad har börjat igen. Vi kom hem strax efter 20.00 och då var det gott med rostade mackor och lite kex. Nu är jag trött och måste nog snart gå och lägga mig för jag ska börja på ett nytt jobb imorgon. Det ska jag berätta mer om, imorgon!

En liten rolig sak som hände idag var att Linn, hon som ringde hem på natten, somnade över sin data innan idag. Ha ha!! Så går det när man är uppe halva nätterna!!

Sov gott alla vänner!!

Av Kristina - 11 januari 2009 19:19

I morse, närmare bestämt 04.45, ringer telefonen och upp far min man. Han är lite snabbare än jag på fötterna! ;) När han väl hittar telefonen, under den tiden har jag hunnit måla upp många bilder, så kollar han på displayen och säger -Det är Linn??!! (vår dotter) Samtidigt slutar det att ringa!!

Va!!, säger jag. Ligger inte hon i sin säng??  Tobbe traskar bort till Linns rum och visst är hon där! -Hm, vad gör du?? Frågar Tobbe. Det var så här: Linn hade varit uppe hela natten, suttit vid datorn, sen hade hon lagt sig i sängen och kommit åt telefonen med foten, vilket resulterade i att telefonen ringer det senaste slagna nummret!! Linn tänker då när hon hör hemtelefonen ringa -Vad är det för IDIOT som ringer mitt i natten!! Nä, vad kan det vara för IDIOT, tro!! När hon inser att hennes mobil ringer någon så fattar hon vad som hänt, men då är det redan försent.

Hur lätt var det att somna sen, tror ni?? Det tog en stund kan jag meddela för man blev ganska klarvaken. På köpet så ringer inte min väckarklocka 8.00 som jag satt den på utan vi vaknar först vid 10 tiden. Det var väl ingen ko på isen, men jag hade tänkt komma upp lite tidigare eftersom vi är ganska fel i tiden här och vardagen drar ju igång på allvar imorgon. Ja, så kan det gå när inte haspen är på!!

Av Kristina - 10 januari 2009 22:37

Javisst blev det pizza till alla. Tobbe kunde inte stå emot frestelsen, han tog också pizza!!

Vi har nyss avslutat en sen fika hemma hos mormor. Jag och Tobbe kollade in körslaget innan vi åkte till mormor för att hämta tjejerna. Jag blev lite orolig för Falkenberg, för de var inte så bra som de brukar vara och de andra var väldigt starka. Men det gick ju bra och tur var väl det för 4 kompisar ska åka till Stockholm nästa helg och kolla på körslaget och det är ju kul om Falkenberg är med då.

Nu ska jag snart knyta mig, natti natti!!

Av Kristina - 10 januari 2009 17:27

Ikväll blir det pizza!! Vi ska inviga de nya pizzatallrikarna som jag fick i julklapp. Det var ett tag sedan vi åt pizza här hemma så alla väntar på att Tobbe och Johanna ska komma hem från stan med dom. Tobbe körde Johanna till stan för det skulle träna inför ett uppträdande som de ska ha på Bankens "julfest" imorgon. Tobbe passade på att springa också. Sen ringde han och sa att han skulle ha sallad?? och så undrade han om jag också skulle ha det?? Nääää, jag vill ha pizza!! Idag har vi inte gjort så mycket. Plockat och pysslat lite. Tjejerna ska till mormor när vi ätit. De ska hjälpa henne och slänga ut granen och fika lite.

Av Kristina - 9 januari 2009 22:23

Ibland tycker jag lite synd om Sallie, hon ser så uttråkad ut. Jag hade sparat en del toarullar och en hushållsrulle som jag brukar låta Sallie greja med. Toarullarna klipper jag av på mitten och trycker ihop ändarna med en godis i. I hushållsrullen lägger jag lite fler godisbitar. Sen placerar jag ut de i vardagsrummet, medan Sallie sitter fint i köket och väntar. När jag är klar säger jag till Sallie -SÖK!! Hon springer ivrigt iväg och börjar leta. Det tar inte lång tid innan första rullen är hittad och ett förbrilt rivande, tuggande och krafsande börjar. Sallie får ut godiset och sedan letar hon vidare tills jag säger att det är slut. Sen börjar vi om så det gäller att ladda upp med lite toarullar. Sen brukar Sallie vara hjärntrött. Hon somnade skönt på köksgolvet. Tack Tin för alla bra tips du kommer med!!

Av Kristina - 9 januari 2009 22:00

Har varit inne på min svägeska Maddes blogg. När jag läst en stund så börjar jag fundera på om det finns någon vit färg kvar, till alla andra som kanske vill måla lite?? ;) Hon har målat det mesta i huset vitt och det blev jätte fint. Hon pysslar och har sig och vi brukar skoja med min bror för han var lite orolig, när de slutade elda med ved, att han skulle bli sysslolös. Fast det är ingen risk, Madde håller igång honom.

Det är väldigt fint och mysigt hemma hos dem och det fanns mycket att titta på, på Maddes blogg.

Av Kristina - 9 januari 2009 16:27

Just nu är det ett väldans bankande här. Linn och Anja spelar Gitar Hero och det enda jag hör är: Bank, bonk, knäpp, knäpp, bank, bonk, knäpp, knäpp osv. För det mesta i takt, men ibland i otakt. Börjar fundera på om det var ett så bra köp det där?? ;)

Jag får väl dra igång dammsugaren, nu när allt "jul" är borta. Då överröstar jag nog dem.

Av Kristina - 9 januari 2009 07:46

Idag var det som vanligt igen. Alla väckarklockor började ringa vid 6 tiden, ja iallafall Johanna och Linns. Skolan börjar igen och så även alla tidiga mornar. Hade Tobbe varit hemma (han kom lyckligt fram till Stockholm igår, trots det hala väglaget) så hade även han varit uppe vid 6. Jag och Sandra kunde sova till 8, men jag vakna när de andra skulle iväg så jag gick upp och kollade så de kom iväg i tid ;) Dygnsrytmen har väl inte varit riktigt normal de senaste tre veckorna. Tonåringar vänder väldigt snabb på den och jag är inte sen att följa efter. Innebär det att även jag är ung?? ;) Det känns inte så!! Inte SÅ ung iallafall ;)


Jag och Sandra ska åka till Varberg och göra ett besök på "Team unga-vuxna" idag. Skolan är lite för svår så Sandra vill göra en utredning för att få gå inom särskolans ramar. Hon vill fortsätta på mediaprogramet men läsa i en lugnare takt. Utredningen kommer ta några veckor och under tiden går hon som vanligt i skolan men utan läxor och prov, och det funkar bra.

Ovido - Quiz & Flashcards