Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Kristina - 24 januari 2009 21:44

Idag var jag och Johanna en sväng på Gekås. jag var sugen på lite nya kläder. Det är ganska skönt att åka dit och bara prova kläder. Vi ska dit på torsdag också men då ska jag ha allt annat plock. Jag köpte också en present, glasskålar, till Christoffer, barnens kusin, som fyller 20 år imorgon. Vi var där nu ikväll och firade honom. Han fick lite pengar också men de går väl åt ikväll för de skulle ut och fira senare på puben. Nu sitter jag här mätt och nöjd. Ska nog snart lägga mig för jag längtar lite till min bok. Jag läste till 03.20 inatt, den var så spännande!!

Vi hörs imorgon, sov gott!!

Av Kristina - 24 januari 2009 00:20

Sitter här i sena timmen och väntar på att Johanna ska komma hem. Hon har varit i stan hos en kompis. Linn och Pierre är också i stan, eller strax utanför, på fest. De ville komma hem senare så jag ska köra in och hämta dem. På fredagar går sista bussen 23.55 och det var väl lite tidigt, för dom!! Men jag börjar bli lite trött och längtar till sängen.

Innan i kväll tittade vi på Let´s Dance. Jag tycker att det är så där lagom underhållande. Jag tittade inte klart utan satte mig vid datan istället. Höll på med ett Majongspel sen innan, och det lockade mer.

Idag har vi inte gjort så mycket. Tvättat lite och varit och handlat. Det blev ganska mycket för det var lite tomt här hemma. Sen lagade vi lite mat. Det blev pizza till mig, Sandra och Johanna. Linn ville ha pyttipanna och ägg, så hon grejade ihop det. De är så rediga tjejerna. De både lagar mat och bakar. Riktiga svärmors flickor, om man nu kan säga så!! ;)

Nu har Johanna kommit hem. Jag ska ringa Linn om en liten stund.

Sov gott, allihopa!!

Ovido - Quiz & Flashcards