Alla inlägg under januari 2009

Av Kristina - 31 januari 2009 19:00

Sallie har varit ute med husse och sprungit. Det var första gången och rundan blev inte så lång. Sallie ska träna på att ta långa steg så att hon rör sig fint i ringen. Hon behöver också bygga lite muskler. Motion är ju aldrig fel, bara jag slipper springa!! ;)

Nu har vi ätit, potatisgratäng och lövbiff i sås, det var riktigt gott. Linn hjälpte mig och då var det inte så tråkigt, som jag annars brukar tycka. Nu börjar snart körslaget och det tänkte jag titta på.


Av Kristina - 31 januari 2009 13:15

Har sovit länge idag också för det blev lite sent i natt eftersom jag var och hämtade Johanna, Linn och Pierre som var på fest.

Visst är det skönt att sova men......dagen blir väldigt kort!! Det är lika mycket som ska hinnas med men på kortare tid. Jag vet inte riktigt var jag ska börja?? Just nu håller jag på att samla ihop tvätt. Sen får jag nog dammsuga lite och så skulle jag behöva ta ett tag på Sallie. Det innebär kammning, bad och kammning igen. Det hinner man inte med på en dag precis men resultatet blir jätte bra och hon luktar så gott sen. På torsdag ska jag och höftledsröntga Sallie. Man gör det på denna rasen om man har tänkt att avla och det hade jag väl tänkt, men det beror ju på hur höfterna ser ut. Hoppas de är bra!! Nu får jag göra ett röj, hörs sen!

Av Kristina - 30 januari 2009 11:45

Idag blev det sovmorgon igen;) Sandra är ledig på fredagar och det är rätt skönt. Man kan sova lite längre och inte känna någon morgon stress. Resten av familjen gav sig iväg redan vid 7 och det missade jag totalt ;)

Igår var jag och Sandra på morgonen först i Varberg på den sista utredningsträffen och sedan körde vi till gekås. Sandra hade längtat efter att få åka dit för hon hade lite grejor som hon ville köpa, och det kunde hon nu när studiebidraget hade kommit. Det tog sin lilla tid och vi var inte hemma förrän efter 3. Jag hittade lite stickade tröjor och koftor som jag köpte. Linn och Johanna hade efterlyst några, så det var bra för dom är ju billigare där än inne i stan.

Igår kväll tittade vi på Lyxfällan. Tänk vad lätt det är för människor att hamna i köpträsket. Bara köpa, köpa, nytt, nytt!! Hon handlade kläder för 6-8 tusen varje månad!! Vet inte om jag ens gör av med det på 2-3 år!! Och hur lätt är det inte att få kreditkort?? Jag vet att det är lätt. När vi köpte våra vitvaror till köket i våras på elgiganten så tog vi det på räntefritt (så det är redan avbetalt) genom Handelsbanken. När första inbetalningen kom fick vi ett nytt kreditkort med 30.000 kr på. Vi är inte ens kunder där så jag ringde dit, för jag ville verkligen inte ha kortet. De bad om ursäkt och skulle genast ta bort det. Bankens ursäkt vad att elgiganten skulle frågat oss om vi ville ha det. Nu hade dom inte gjort det och då "tog" dom för givet att vi ville ha det!! Det kunde väl lika gärna varit tvärt om!! Det är så himla lätt att börja konsumera över sina gränser och jag tycker att alla utlånare skulle ta sitt ansvar. Det är väl ändå bättre om människor kan betala det dom vill ha, eller??

Av Kristina - 28 januari 2009 14:19

Jag ringde till hudmottagningen i Falkenberg på morgonen idag och då hade jag sådan tur att jag fick komma på förmiddagen.

Sandra och Sallie fick följa med, men jag körde dem till däckfirman så kunde de vara hos Tobbe så länge. Jag skulle ju ändå städa där sedan.

Mitt eksem kan ju jag innan och utan, har haft det sen jag var 6 år. Doktorn gav mig antibiotika, ganska stark cortison salva och mjukgörande salva. Jag hade ingen salva kvar och eftersom det var infekterat så blev det antibiotika också. Jag tar vad som helst bara det slutar klia!!






Annars blir jag nog tokig!! ;) 260 kr hos doktorn och 760 kr på apoteket. Inte riktigt vad jag tänkt mig för utgifter idag precis! Men jag står inte heller ut med att det kliar så det var inte mycket att välja på.

Johanna ringde när jag var på apoteket. Hon ville hem, hade visst somnat på lektionen ;) Konstigt!! Vi köpte mat på torget till oss alla och körde till firman och åt. Städa får jag göra en annan dag.

Johanna och Sallie ligger och sover. Det skulle vara skönt med en tupplur men jag är sån att lägger jag mig så har jag jätte svårt att vakna igen. Jag får hitta på lite annat i em. En kopp kaffe piggar nog upp :)

Av Kristina - 28 januari 2009 07:04

Vet ni, jag har varit vaken sedan 3.00 och gick upp 4.00 Varför? Jo, jag har eksem och det kliade så inni f.n

Jag låg och väde och vred mig och kliade tills jag insåg att det var bara till att gå upp. Jag kunde inte somna om. Men jag har fått gjort en del. Som tur var hade jag två maskiner med med strumpor och underkläder liggande, som jag kunde stå tyst ute i tvättstugan och pyssla med så att jag inte väckte de andra. Där fanns även en torr tvätt med kläder som skulle vikas och en maskin är snart klar för att hängas upp. Kanon! Och vet ni...det är nästan tomt i tvättstugan!!

Sen har jag hjälp Johanna att skriva ut hennes historia arbete. Skrivaren krånglade lite. Hon har inte sovit alls!! Hon kom på igår em. att hennes arbete skulle vara klart tills idag. Undrar vem som är tröttas i kväll jag eller Johanna?? :)

Jag känner nu när jag sitter här att jag börjar bli trött, så jag får nog komma på benen igen. Ses sen!

Av Kristina - 27 januari 2009 22:13

Jaha, då var det läggdags igen. Vi har varit hemma hela dagen förutom en sväng till frissan. Sandra skulle klippa sig. Den frissan klipper i rekord fart. Från hemmadörr till hemmadörr-30min!! Att köra fram och tillbaka tar 10 min.!! och det blir bra, så det är inget att klaga på. Billigt också 220 kr för vuxen.

Nu håller jag på och läser Sommarbarn av Katerina Janouch. Har precis börjat men den verkar bra, ganska lättläst. Den handlar om en flicka som man nog får följa upp i vuxen ålder. Hon är från Prag och kommer att hamna i Sverige tillslut.

Läste klart Himmel över Everest härom kvällen och den var kanon bra. Läs den om ni har lust.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag och städa på däckfirman. Sandra får följa med för hennes assistent är fortfarande sjuk.

Sov gott och dröm sött!!

Av Kristina - 27 januari 2009 13:32

Sallie bara älskar Tin´s påhitt!! Jag har lagt godis i tidningspapper och Sallie letar förbrilt. Hon tycker det är jätte skoj! Tur att jag kom på det innan jag städade ;)

Av Kristina - 27 januari 2009 11:11

Jag fick sovmorgon idag för Sandras assistent är fortfarande sjuk. Johanna ligger hemma idag för hon mådde illa morse.

Jag är pigg! Ska sätta upp gardinerna i köket idag för jag hann inte igår. Det finns massor med tvätt och så behöver det dammsugas här. Alltid något att pyssla med ;)

Sandra var på sin simträning igår och då tog hon simborgarmärket , 200m., det tar hon varje år så det börjar bli några stycken. Hon var jätte trött men stolt!! För henne är 200m som om en annan skulle simma 600-700m. Det är bra jobbat!!

Ovido - Quiz & Flashcards