Alla inlägg den 19 februari 2009

Av Kristina - 19 februari 2009 15:25

.......vad tiden går fort!! Glömde visst blogga igår ;)

Men vad gjorde jag igår då??

Jo, just det. Kollade först skidskytte sen åkte vi till stan och åt lunch och sedan åkte jag och städade. Linn har ju också varit och jobbat på däckfirman, hon har tvättar däck. Igår blev hon klar med alla däcken, tvättat över 400 st. på tre dagar. En bra slant fick hon också, att spara till sina resor. Sandra hjälpte också till lite igår, hon vek fakturor och satte på porto. fick en liten slant för det också. Sen på kvällen kollade jag på tv och så var den dagen slut.


Idag har jag och Sandra varit och besökt ett dagis i Ullared. Sandra sjunger och trollar för barnen och dom tycker det är jätte kul. Sen körde vi och handlade inför helgen. Det är så skönt att ha det gjort.

När jag kom hem så lagade jag och Linn lite mat. Det blev pyttipanna och stekt ägg, mums!!

Jag hade spelat in förmiddagens skidskytte så efter lunchen bänkade jag mig framför tv:n. OJ, oj vad det var spännande!! Det blev tillslut SILVER och det var jätte bra.


Imorgon kommer Johanna hem från sin lilla tripp till Karlskrona och Karlshamn. Hon har haft jätte kul. Jag har saknat henne lite, fast hon har nog inte saknat oss ;)


Nu börjar även denna dagen gå mot sitt slut. Kvällen blir lugn. Ska kanske börja leta efter lite stickmönster??


Ovido - Quiz & Flashcards