Alla inlägg den 28 februari 2009

Av Kristina - 28 februari 2009 17:08

Idag vaknade man ju till strålande solsken, underbart! Fast det har varit lite kallt i natt så frosten låg kvar där inte solen kom åt.

Jag hade bestämt med grannen igår att vi skulle ta våra hundar på en promenad. Grannarna flyttade in förra året i maj och de har en rottweiler, Buster, som är jätte trevlig. Sallie och Buster har inte träffats, det har bara inte blivit av, utan bara sett varandra på håll. Vi har sagt flera gånger att vi måste släppa ihop dom och se hur det går.

Sallie är ju en envis och ettrig terrier som inte alltid lyssnar på sin matte och Buster en stor och  ganska lugn äldre herre som alltid lyssnar på sin matte.

Jag var faktiskt ganska så nervös men tänkte ändå att det kommer nog att gå bra. Eftersom en hund lyder, inte då Sallie, så kommer det nog att funka.

Och visst funkade det!!

Medan Sallie var heltokig, hoppade, studsade och viftade på svansen så var Buster cool lugn. De hade hur kul som helst ihop. Sallie hade full koll på var jag var och det blev mycket godis och beröm, till alla!


Vi var ute ganska länge, 2 tim. När vi kom hem så gick vi först till Busters trädgård så att de fick leka lite där och sedan gick vi till våran. Ingen av hundarna vaktade sina revir utan de kunde fortsätta att leka hos varandra.


Sallie blev riktigt skiten. Det syns ju så väl på en ljus hund.



Buster gillar leksaker och Sallie testade om hon kunde få den!


När Buster burit runt på alla grejorna tyckte Sallie tillsluta att han var tråkig, så hon försökte få igång honom igen.


Sen var det dags för båda att ta en varm dusch!!

Sallie ligger nu på fällen och sover. Hon är riktigt trött och nöjd med dagen!!

Ovido - Quiz & Flashcards