Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Kristina - 20 mars 2009 09:35


Vilket underbart väder vi har!! Iallafall här i Halland.

Just nu lever jag i en hektisk vecka.

Igår städade jag hela dagen. Dum som jag är så har jag inte varit så noga med städningen en tid så det blir ganska mycket att sanera ;) Jag fick gjort halva huset, vårt hus är på 200 kvm på ett plan, och idag är det nästa halva att ta tag i. Plus att man kör massor av tvätt och plockar med det vanliga.

Igår kväll var jag på kurs också. Det är uppfödarkursen som forsätter och just nu är det valpens beteende som vi tar oss igenom.

Idag är det som sagt var städning, tvätt, handla, kamma hund och packa som gäller.

Imorgon vid halv 6 så kör jag och Sallie till Malmö. Det är ju utställning och det ska bli kul. Jag är ju alltid lite nervös och spänd men det brukar släppa när man väl kommit iväg.

Resten av familjen åker till Alvesta imorgon där det är Junior SM. Johanna och Linn ska skjuta och jag hoppas det kommer att gå bra för dom. Tobbe och Sandra får heja på!!


Sen kommer söndagen då våra tjejer fyller 17!! Tänk vad tiden går :) Det blir kalas på eftermiddagen. Eftersom vi inte är hemma så mycket så står min mamma för smörgåstårta och tårta. Kanon bra!! Vi blir ca 21 personer och eftersom jag inte är en hejare i köket så passar det mig perfekt att mamma gjort allt åt mig. TACK mamma!!


Nu mina vänner springer tiden iväg och jag har verkligen inte tid att sitta här. Ha nu en riktigt bra fredag och helg!!


KRAM

Ovido - Quiz & Flashcards