Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Kristina - 7 mars 2009 19:58

Nu har vi röjt lite uppe på vinden. Vi har soterar gosedjur. Det fanns ca 13 stora svarta säckar fullproppade. Tillslut blev det 5 st till loppisen. Johanna spara en säck till sig och det gjorde Linn också. Sandra har lite mer gosedjur så hon sparade 2½ säck. En ½ påse stannar i huset och en ½ slängde vi. Jätte skönt att ha börjat men det finns massor med annan bröte som också ska gås igenom.

Sallie hade jätte kul. Hon fick också ett gosedjur att pyssla med.








Nu ska jag sätta mig vid tv:n och äta glass och popcorn!!










Trevlig lördags kväll, kram

Av Kristina - 7 mars 2009 11:58

Förskylningen har kommit till vårt hus. Linn har varit förskyld sedan i måndagskväll och nu är Sandra sjuk. Hon började i torsdagskväll. De hostar och fräser, snörvlar och nyser!!


Johanna och Tobbe gav sig iväg på skyttetävling för en stund sedan. Linn skulle också varit med men det är inte så lätt att skjuta när man hostar och nyser ;)


Igår skulle jag och Sandra varit hos psykologen för att få reda på resultatet från hennes utredning. Vi fick ta det på telefon. Enligt henne så får Sandra gå på sär. gymnasium om hon vill. Sandra tyckte det var skönt att få resultatet så nu ska vi börja diskutera med skolan och komma fram till en lösning som passar Sandra.


Igår var jag och Johanna uppe på vinden och röjde ut ett rum, som var fullt med grejor vi samlat på oss under alla år. Johanna ska ju förmodlingen köpa trummor imorgon och hon måste ju ställa de någonstans. Rummet ska bli deras musikrum!! Trummor, el-gitarr m.m. Ikväll ska vi städa och fixa till så att det blir mysigt att vara där.


Allt det som fanns i rummet hamnade i ett annat rum!! Men vi ska sortera allt och rensa för i April, 25-26, så ska vi tillsammans med grannen ha loppis!! De har en stor lokal på sin tomt och där blir det jätte bra att ha loppis. Det finns även plats för andra att vara med.


Idag ska jag försöka hinna med Sallies päls. Den är lite tovig, så jag får ta tag i det innan det blir för mycket. Vi ska också börja träna inför utställningen, för vi är nog lite ringrostiga!! ;))


Ha en bra dag, kram


Ovido - Quiz & Flashcards