Alla inlägg den 22 mars 2009

Av Kristina - 22 mars 2009 10:31


Idag vill jag säga................


....och.....



till mina tre underbara tjejer som fyller 17 år!!


Idag blir det kalas med smörgåstårta och tårta. MUMSIGT!!


Av Kristina - 22 mars 2009 09:52

Igår var det utställning i Malmö, med SVENSK VINNARE 2009

Den titeln tog vi tyvärr inte hem ;) vilket inte var mitt mål!!

Vi, jag och Sallie, gick upp 05.15 Sallie undrade vad som tagit åt mig men okej jag kommer. Strax efter 6 så bar det iväg mot Malmö. Vi har ju inte så långt dit så strax efter 8 så var vi framme.

Jag hade fasat för att det skulle vara långa köer och dåligt med plats runt ringen men det var ingen fara. 81 hundar var anmälda i rasen och det är ganska många.

Eftersom Sallie är tik så går hon ju ut efter alla hanarna för de visas först.

När jag kom sa Kickie att hon kunde visa Sallie om jag ville och om hon och Sallie funkade ihop. Jag hade skojat lite med Kickie om det när jag var och klippte Sallie.

Dom funkade bra ihop och Kickie fick givetvis förtroendet.


När det väl var dax för Sallie, ett par timmar senare, så var jag jätte nervös. Kickie och Sallie skötte sig jätte bra och Sallie kom på en fin tredje plats med HP i sin unghundsklass.

Efter det var klart så ville domaren säga ett par ord till Kicke. Med spänning ville jag höra vad hon sagt. Hon sa: Jag gillar verkligen denna hunden och hon kunde fått en bättre placering, men......hon är lite för mycket! Med det menade hon att Sallie vägde för mycket!! Jag visste ju detta och det är ju mitt fel. Kickie hade talat om det för mig men det var ju lite nära inpå tävlingen.

Jag var jätte nöjd med dagen och Sallie verkade också nöjd och trött. Jag var och hämtade Sallies HP, en leksak och köpte en HP-rosett.

Det där med vikten fick jag ju höra sen ;) Jörgen och Chris var inte sena att påpeka detta och jag fick mig ett par gliringar. Fast det tål jag och Sallie. Vi kommer igen, dom grabbarna ska nog få vad de tål!! :))))

Ett litet grattis till "Sture" också som tog ett Cert första gången han gick i öppen. Det var bra gjort!!

Vid 2 tiden satte vi oss i bilen igen för att köra hemmåt. Jag och Sallie var riktigt trötta när vi äntligen var hemma.

Vi låg hela kvällen i soffan och tittade på tv och myste.

Sallie färdig klippt hos Kickie

Sallie poserar, hos Kickie

Ovido - Quiz & Flashcards