Alla inlägg under mars 2009

Av Kristina - 8 mars 2009 17:17

Ojdå, är det redan kväll?? Jag har varit på vinden hela eftermiddagen och grejat. Johanna och Tobbe var och kollade in trummorna och det blev affär. Så nu har vi dammsugit, torkat golv och putsat fönster. Johanna dammsög gamla mattor som vi täckte hela golvet med. Upp med hissgardin och in med stolar och ett litet bord. Det finns även en madrass, så om de vill kan de sova där!! ;) Våran gamla stereo fick också plats. Johanna har även burit upp sin el-gitarr och förstärkare.

Det blev riktigt bra, faktiskt ganska mysigt. Det är bara en nackdel och det är att det finns möss på vinden. Fast det gör inget, jag ska ju inte vara där och givetvis finns det inga i "mus"ikrummet! ;)


Nu har jag och tjejerna lagat mat, ris och kassler. Det var gott. Sen tog jag en god kopp kaffe.

Tobbe har åkt på poker med alla pokergrabbarna och jag ska kolla på tv sen. Det var något nytt på 5:an. Ett sådant där tävlingsprogram där de springer någon rolig hinderbana.


Ha en skön söndagskväll, kram

Av Kristina - 7 mars 2009 19:58

Nu har vi röjt lite uppe på vinden. Vi har soterar gosedjur. Det fanns ca 13 stora svarta säckar fullproppade. Tillslut blev det 5 st till loppisen. Johanna spara en säck till sig och det gjorde Linn också. Sandra har lite mer gosedjur så hon sparade 2½ säck. En ½ påse stannar i huset och en ½ slängde vi. Jätte skönt att ha börjat men det finns massor med annan bröte som också ska gås igenom.

Sallie hade jätte kul. Hon fick också ett gosedjur att pyssla med.








Nu ska jag sätta mig vid tv:n och äta glass och popcorn!!










Trevlig lördags kväll, kram

Av Kristina - 7 mars 2009 11:58

Förskylningen har kommit till vårt hus. Linn har varit förskyld sedan i måndagskväll och nu är Sandra sjuk. Hon började i torsdagskväll. De hostar och fräser, snörvlar och nyser!!


Johanna och Tobbe gav sig iväg på skyttetävling för en stund sedan. Linn skulle också varit med men det är inte så lätt att skjuta när man hostar och nyser ;)


Igår skulle jag och Sandra varit hos psykologen för att få reda på resultatet från hennes utredning. Vi fick ta det på telefon. Enligt henne så får Sandra gå på sär. gymnasium om hon vill. Sandra tyckte det var skönt att få resultatet så nu ska vi börja diskutera med skolan och komma fram till en lösning som passar Sandra.


Igår var jag och Johanna uppe på vinden och röjde ut ett rum, som var fullt med grejor vi samlat på oss under alla år. Johanna ska ju förmodlingen köpa trummor imorgon och hon måste ju ställa de någonstans. Rummet ska bli deras musikrum!! Trummor, el-gitarr m.m. Ikväll ska vi städa och fixa till så att det blir mysigt att vara där.


Allt det som fanns i rummet hamnade i ett annat rum!! Men vi ska sortera allt och rensa för i April, 25-26, så ska vi tillsammans med grannen ha loppis!! De har en stor lokal på sin tomt och där blir det jätte bra att ha loppis. Det finns även plats för andra att vara med.


Idag ska jag försöka hinna med Sallies päls. Den är lite tovig, så jag får ta tag i det innan det blir för mycket. Vi ska också börja träna inför utställningen, för vi är nog lite ringrostiga!! ;))


Ha en bra dag, kram


Av Kristina - 5 mars 2009 08:59


God morgon på er alla där ute!!


Hoppas natten varit bra och att ni vaknat pigga och utvilade. Själv har natten varit bra, vaknade bara en gång av att Sallie låg på mina ben. Hon tror nog att jag ska rymma under natten ;)


Linn är fortfarande hemma med feber, hosta och huvudvärk. Febern var inte lika hög igår så det går nog på rätt håll nu.


Idag måste jag dammsuga!! Jag har plockat i flera dar men ännu inte kommit till dammsugan. Men idag är det dax ;)


Ikväll ska jag på kurs. Jag började i höstas med en uppfödarutbildning och första kursen var Anatomi och nu ska vi fortsätta med Beteendeboken. Det är jätte kul och även om man inte ska ha uppfödning så är det väldigt bra kurser för den som bara vill lära  sig mer om hundar. Kennelklubbarna brukar ordna dessa och är man medlem så brukar de vara gratis.


Jaha, dammsugning var det, bäst att sätta fart!!

Ha en skön torsdag, kram

Av Kristina - 4 mars 2009 16:28


Ojdå, är det redan onsdag?? Hann visst inte vara inne på bloggen igår.

Igår var det fullt upp. På fm klippte jag en wheaten tjej. Hon är så duktig. Står fint hela tiden och krånglar inte. Hon tycker inte att det är så kul men det visar hon inte ;)

Sedan var jag och hämtade Sandra som kom med bussen och efter det var jag och rastade min brors hund en stund. Sedan lagade jag mat åt mig och Linn som ligger hemma med feber och ont i halsen och huvudet. Jag vek en massa tvätt och rensade lite i min garderob. Måste ju få plats med alla nya vårkläder!! ;)

Sen kom kvällen, då tittade jag på bygglov och sedan var det dax att krypa ner i sängen och så var den dagen plötsligt slut.


Idag har jag varit och städat på däckfirman, handlat, lagat middag och varit ute på en promenad i det sköna, men blåsiga vädret.

Så nu äntligen har jag hamnat här!! ;) Nu ska jag kolla runt hos alla bloggare. Det är så avkopplande! Sen får jag ta tag i lite mer som måste göras idag.


Trevlig kväll, kram

Av Kristina - 2 mars 2009 13:35

Det snöar, igen!! Jag vill inte ha mer snö nu jag vill ha vår och värme!! Blä :(

 Idag har jag varit ensam hela fm och är det fortfarande. Bäst att passa på och njuta ;)

Linn kommer nog snart hem, hon slutar tidigt idag. Vid fyra ska jag hämta Sandra i skolan. Hon ska på sin simning sen så vi ska gå och fika där imellan. Det brukar vara ganska mysigt.

Idag har jag mest plockat och pratat lite i telefon. Ringde mamma för henne hade jag inte pratat med på hela helgen. På onsdag ska hon på efterkontroll av sitt öga. Hon skulle ringa och bråka lite med Resam. Hon får resa hem men kanske inte dit. Blir det så, så får jag köra henne.


Nu börjar magen kurra, så jag får väl fixa lite mat.


Ha det så bra idag och var rädda om varandra!!


Kram och nyp i stjärten! ;))))

Av Kristina - 1 mars 2009 20:45

Då var vi inne i Mars och det vet väl alla att det betyder vår!! Fast idag har jag frusit som aldrig förr. Jag var nämligen och tittade på en hundutställning i ett ridhus och det var KALLT!!

Det roliga med inoff. utställningar är att det delas ut mycket rosetter och att man inte behöver betala för dom.



Det var med en Wheaten terrier och hon skötte sig utmärkt. Hon var ensam i klassen och blev BIR med HP och sedan blev hon 3:a bland terrierna 4-6 mån.

Ann´s hund Nellie var inte med men hennes bror var det och han vann sin klass och blev sedan BIM. Det var jätte duktiga valpar. De är så roliga att titta på för de är så spralliga och busiga.


När jag kom hem ställde jag mig vid spisen och lagade söndagsmiddag. Det blev kyckling med ädelost, ris och sallad. Som vanligt rensades alla karotter!!


Sen gick jag över till grannen. Hon säljer underkläder och festkläder. Idag var det öppet hos henne några timmar och jag passade på att få full service i BH:arnas värld. Jag provade massor och bestämde mig för en vit med spets. Den satt perfekt!! Tänk att jag alltid har gått med fel storlek?! Nu fick jag en som satt jätte skönt och jag fick jätte fina bröst strax under hakan och inte nere vid navlen ;)


Sallie har varit ute och sprungit med Tobbe idag så hon har verkligen fått motion i helgen. Det är så skönt med en hund som vilar av trötthet och inte av slöhet!!


Ha en trevlig kväll!


Ovido - Quiz & Flashcards