Alla inlägg den 28 juli 2009

Av Kristina - 28 juli 2009 23:07

Efter min lilla utflyckt till Gekås så möttes jag av en utvilad man. Vi åt frukost och pratade lite om dagen.


Det blev staket som blev första projektet. Vi satte upp det lite provisoriskt sommaren 2003 när vi skaffade Milou, vår första Wheaten. Det var inget stadigt bygge och träet har inte tålt alla väder som det har bjudits på. Det har gått sönder på flera ställen och bara lappats ihop.


Vårt trasiga och lite ostabila staket.


Vi har pratat en del om hur vi vill ha det och fått lite inspiration från Tin och hennes fina bilder från trädgården.


Vi åkte till Okome Trä och köpte virke och under tiden började Linn, Johanna och Jompa måla uthusen. Att man inte kan lämna tomten i fem minuter utan att det ska hända något ;) Johanna, den tokan, glattar på stegen och får hela spannen med färg över sig!!! :))))


Röd och grann!! :))


Oj,vad vi skrattade. Hon såg för rolig ut!!


Linn målar det lilla garaget.


Det är bra att vara lång!! ;)


Sen börjar Tobbe att riva det gamla och sätta upp extra staket så att inte Sallie kan rymma.



Innan det blev kväll så hade han fått bort en del, grävt nya hål och gjutit fast två skor till underliggaren.



Imorgon fortsätter vi, bara nu vädret håller i sig!!

Av Kristina - 28 juli 2009 22:55

Inatt blev det inte många timmars sömn, ca 1-1½!!!!

Ungdomarna satt nämnligen uppe hela natten och spelade spel på datorn och jag hade svårt att somna eftersom jag sovit lite för mycket de sista dagarna ;)) Precis när jag hade somnat så skriker någon till och jag är klarvaken igen :( Då var klockan 03.19 och jag gick upp och sa till ungdomarna att nu var det verkligen dax för sängen.


Eftersom jag själv var pigg så tog jag lite kaffe, en macka och läste tidningen. Efter en stund så gjorde jag ett nytt försök att sova, men inte då. Jag började tänka på att jag behövde nog åka en sväng till Gekås så jag gick upp igen vid halv 6. tog en dusch och frågade Linn, som inte hade somnat, om hon ville åka med, och det ville hon.


Strax innan åtta stod vi i kö utanför Gekås. Vi kom snabbt in och handlade det vi skulle ha. Sen tog vi en sväng i alla skoaffärerna. Apoteket och ICA fick också ett besök innan vi åkte hem igen.


Det kändes det som om halva dagen hade gått men klockan var bara lite över elva :) när vi kom hem igen, alltså nästan hela dagen var kvar!!

Ovido - Quiz & Flashcards