Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Kristina - 5 juli 2009 22:18


Ville bara berätta, att nu kommer det ett stilla regn!! :))

Av Kristina - 5 juli 2009 20:15

Nu är vi hemma igen ifrån ett soligt, varmt, kvaft, regnigt och åskigt Karlskrona.

Vi kom till Dragsö Camping i fredags eftermiddag-kväll. Vi hade med oss kokt lax, potatis och en god röra som vi avnjöt i soligt och varmt kvällsväder.


I lördags vaknade vi till en lika strålande dag. Frukost ute givetvis och sedan tog jag, Sandra, Johanna och Johannes, "Jompa", båten "Axel" in till stan. Tobbe och Sallie fick stanna kvar på campingen för det var för varmt för Sallie att följa med.


Vi gick en liten sväng i centrum och sedan tog vi en fika på "Lennart´s".Strax efter kom Jörgen och Kerstin, vänner som bor i Nättraby, så jag och Sandra fick skjuts tillbaka. Johanna och Jompa ville stanna en stund till så de tog båten tillbaka senare.


Jörgen och Kerstin visade oss vackra Karlskrona och sedan följde de med ut en stund till campingen. Campingen ligger ganska centralt och vackert i Karlskronas skärgård.


Till kvällen var det tänkt att vi skulle grilla men precis när Tobbe tar fram grillen så drar det ihop sig och blir världens oväder. Regnet öste ner och det blixrade både på tvären och längden!! Jag fick steka köttet i husbilen och sen fick vi tillbringa resten av kvällen inne :((


Det regnade resten av kvällen och på natten, då fullständigt öste det ner så det var faktiskt svårt att sova.


Idag så var det dax att köra hem. Vi hade ju hoppats på att det skulle hålla upp men så blev det inte. Allt packades ner vått och smutsigt. Det regnade nästan hela vägen hem. Strax efter Halmstad blev det plötsligt helt torrt!! Vi trodde att det skulle börja regna när vi kom hem så vi plockade ut allt och tvättade av vindskydd och mattan i en rasande fart men något regn blev det inte. Bara ett par droppar har kommit nu ikväll.

Det behövs verkligen regn för allt börjar blir sönder bränt och visset.


Imorgon kommer våra vänner från Finland och under tiden som vi varit iväg så har min underbara mamma STÄDAT HELA HUSET och TVÄTTAT ALL TVÄTT!!!! Ett STORT Tack och kram till henne!!! Här var så fint när vi kom hem och imorgon behöver jag "bara" handla inför besöket.


Skickar en kram till Linn också, som är i Hultsfred på popkollo <3


Ha en skön kväll!!

Ovido - Quiz & Flashcards