Alla inlägg under april 2009

Av Kristina - 17 april 2009 13:36


Nu har vi varit över hos grannen och det var fullt ös som vanligt :))


Ha ha, du kan inte ta mig!!


Oj vad törstiga vi blev!!


Till och med en terrier behöver vila!!


Sallie älskar att vara hos Buster. Hon busar, gräver och undersöker allt. Idag hittade hon ett intressant hål. Buster tyckte att hon var lite tråkig. -Ett hål?? är det roligt??

För en wheaten terrier är alltid ett hål spännande!!


Nu ligger Sallie helt utslagen på golvet. Trött och lycklig!!

Av Kristina - 17 april 2009 11:55


.............och det betyder städning, tvättning, handling osv. Nä, så tråkigt ska jag inte ha det. Jag ska bara städa lite, tvätta lite och handla lite!! ;))

 Jo, så blir det, fast det tillhör ju vardagen.


I helgen ska jag röja på vinden och packa ner allt som ska till loppisen som vi ska ha nästa helg. Jag tänkte ställa ut allt i garaget tills det är dax. Loppisen ska vi ha hos grannen. Vi har ordnat det så att man får hyra ett bord om man vill vara med. Tjejerna ska stå för kaffeserveringen så det var därför Johanna var hos mormor och bakade bullar igår.

Jag ska köra in till däckfirman och städa också. Nu när det är så mycket folk där så är det bättre att städa på helgen.

Johanna och Linn är inne idag och jobbar. Det är fullt med däck överallt som ska tvättas så det behöver få bort dom så att Tobbe och de andra får plast att jobba.


Jag tänkte gå över till grannen sen med Sallie så att hon och Buster (rottis) får leka lite. De har så himla kul ihop. Sallie springer som en toka och Buster står still och väntar :)) tills hon springer förbi och då springer han en bit och sedan väntar han igen tills hon kommer. Han är smart han, tar inte ut sig i onödan ;)


Glömde jag säga att solen skiner?? Det gör den, idag igen!!


I kväll tänkte jag kamma och bada Sallie. Jag badar henne med PROB schampo. Det är jätte bra, och håller fästingarna på avstånd. Ibland droppar jag henne också med hund deo från PROB och ibland med Frontline.


Ha en fortsatt trevlig dag, nu kommer helgen!!


Förresten, vi köpte bilen!! En Saab 9-5 -03

Av Kristina - 16 april 2009 11:04


Sallie gillar verkligen att ligga i solen, både inne och ute. Inte så vanligt för en wheaten!!

Här ligger hon i datarummet nedanför min stol i solen från fönstret. Måste ju hålla koll på vad matte gör ;)

Av Kristina - 16 april 2009 10:44

Här lyser fortfarande solen från en klarblå himmel. Det är ganska varmt och gräset växer så det knakar, till helgen blir det gräsklippning!!

Barnen har lov och här är ganska fridfullt. Johanna är hos en kompis och sover över och det är Linn också. Sandra sitter mest framför datorn och grejar. Hon lägger in bilder och film på sina bloggar. Hon tycker att det är tråkigt att ingen skriver i hennes blogg så vill att jag ska uppmana alla som läser där, att skriva en rad!! ;))


Jag har tvättat och städat en del och det är så skönt när det är gjort.

Idag kör nog jag och Sandra in till stan. Jag ska kolla på en bil som vi ev tänker köpa. Får väl se om det blir någon affär.


Ha det så bra, alla mina vänner och ge "grannen" en puss och kram!! ;))


Av Kristina - 13 april 2009 20:44


JAAAAA!!! SM-GULD till Falkenberg HURRA och GRATTIS!!


Vilken otroligt häftig match. Det var fullt ös från första till sista bollen. "Igloon", så kallas hemma hallen, kokade och det var så varmt så man nästan inte stod ut. Alla skrek och apploderade hela matchen igenom.

Det var tredje året i rad som Falkenberg blev Svenska Mästare men första gången det skedde på hemma plan. Skit roligt!!


Hela påsken har det varit fullt upp, har nästan inte hunnit blogga ;)

Fredag var ju jag och Tobbe på fest. Det var jätte trevligt. I lördags så grejade vi trädgården på em och på fm hade Tobbe, Johanna och Linn varit på skyttetävling. Johanna vann den tävlingen totalt. Det var ett derby mot grannbyn. I trädgården fick vi äntligen bort plast och stenar efer trädgårdsdammen. Sen krattade vi ut grus och gjorde snyggt. Sen var det dax att gå till brorsan och äta påskmat på kvällen. Mätt och dåsig blev man och vi pallrade oss hem vid 22 tiden.

I söndags var hela familjen på däckfirman och jobbade. Sen på kvällen var Tobbe och Sandra på Caroline af Ugglas i Göteborg. Det var jätte bra och de var nöjda men trötta när de kom hem. Helst Tobbe han har jobbat ganska mycket och inte fått så mycket vila. Jag gick en lång runda med Sallie på kvällen. Det var riktigt skönt och avkopplande.


Idag tog vi äntligen sovmorgon ända till klockan 9 då drog grannen igång motorsågen. -Vad snäll han är som väntade ända till 9, sa Tobbe som vaknade av oljudet!!

Efter frukosten städade vi av altanen och satte fram alla utemöblerna. Sen var det dax för nästa sittning. 15.00 skulle vi vara hos svärmor och svärfar. Där blev det god middag och tårta. Sen åkte jag och Sandra vidare till voleybollen och där vet ni ju hur det slutade. SM-GULD!!


Så var denna påsken över och nu har barnen påsklov. Då kan vi sova lite längre och det är skönt. Stackars Tobbe måste iväg till jobbet och köra järnet. Det är fortfarande ganska jäktigt där för alla har inte bytat till sommardäck än.


Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Kram

Av Kristina - 10 april 2009 10:09

  Det var trevligt att träffa er alla igår, häxor och påskkärringar!! Fullt ös i Blåkulla!! ;))



Idag är det verkligen vacker väder. Solen strålar och det är redan över 10 plus.


Här är vi redan igång. Tobbe hämtar pellets och alla ungdomarna är redan uppe, trots fest igår. Tvätt maskinen går och jag har plockat lite. Sen ska jag gå ut och njuta av det sköna vårvädret. Påsklijorna blommar så fint ute och syrenbuskarna knoppar. Ja, allt verkar vara på gång.


Ikväll ska vi på fest, det ska bli trevligt. Tjejerna ska vara hemma och mysa själva. Ev skulle mormor komma ner med våfflor till dom. Dom har det för jäkla bra!!


och en fortsatt trevlig påsk!

Av Kristina - 9 april 2009 14:18

Äntligen torsdag eftermiddag!! Jag har städat, fyllt kylskåp och frys och familjens medlemmar kommer hem en efter en. Nu har påsken äntligen börjat!!


Men så mycket "slappa tid" blir det nog inte. Tobbe måste nog jobba och på söndag åker vi nog alla till firman. Jag ska städa, Tobbe plocka och Johanna och Linn ska tvätta däck. Ikväll ska Johanna och Linn på fest så då blir det lite nattvaka. Imorgon kväll ska jag och Tobbe på fest. På lördag har Tobbe, Johanna och Linn skyttetävling på förmiddagen och på kvällen är vi bjudna till min bror och hans fru. På söndag blir det firman och på kvällen ska Tobbe och Sandra åka till Göteborg och kolla på Caroline af Ugglas och på måndag ska vi till svärmor och svärfar på middag och sedan ska jag och Sandra på volleybollmatch. Pust!!! Det verkar bli så här varje påsk. Fullt upp!!Egentligen passar det varken mig eller Tobbe för vi vill helst vara hemma och ta det lungt.

Ett plus är att det ska bli vackert väder och varmt!! Upp mot 20 + Hipp hurra, det skulle vara bra!!


Nästa vecka har barnen påsklov och det är skönt. Inget speciellt är inplanerat och det är bra. Då kan man "bara vara".


Idag var jag och visade upp min senaste allergitest, på guld. Jag hade inga utslag och det var ju bra. Jag är alltså inte allergisk mot tex: nickel, kemiska ämnen, konserverings- och färgämnen, guld, andra metaller m.m

Jag har haft mitt eksem sedan jag var liten och lever med det. Det har hela tiden ändrat och flyttat på sig men det är så det är.


Nä, nu ska jag damma av kvasten, för en runda till Blåkulla måste jag ju hinna med!! Jag måste ju träffa er andra. Det verkar ju som om alla häxor ska dit ;))


Ses sen!!

Av Kristina - 6 april 2009 16:50

.....mötte mig igår när jag och Sandra kom hem från Volleybollen. Mums!!

Johanna och Linn hade bakat och det doftade så gott när vi kom innanför dörren. Det var Hallongrottor och smuldegskaka. Det var riktigt gott till kaffet.


Volleybollen gick bra. Falkenberg vann första finalmatchen över Örkelljunga. Det var nästan utklassning!! ;)


Idag har jag varit på hudmottagningen och läst av min pricktest. Det fanns inga utslag men så sa jag till läkaren att jag reagerat på mitt guldarmband och då sa han att det hade vi inte testat så jag fick en ny liten lapp på underarmen som jag ska visa på torsdag. Det ska bli spännande,  för det är det som jag tror att jag ev. reagerar på.


Vi har pratat lite om att byta bil och igår såg Tobbe en på nätet som ev. är intressant. Så nu har jag städat bilen invändigt och det behövdes!!!! Linn hjälpte mig att torka av trösklar och dyl. när hon kom hem. Sen ringde jag till Tobbe och sa att nu var bilen ren inuti, så nu får vi skynda oss att byta för det håller inte hur länge som helst ;))


Om en stund ska jag och Sandra åka på hennes sim. Johanna kom hem från skolan nu. Hon har kört moppe. Vi ställde på dom i helgen. Mopparna har varit på sevice på Tobbes jobb så när Johanna och Linn hade tvättat däck i söndags så skulle de ta dom hem men Linns moppe vobblade så det blev bara en moppe som kom hem.


Ha en riktigt trevlig kväll, kram

Ovido - Quiz & Flashcards