Alla inlägg den 13 april 2009

Av Kristina - 13 april 2009 20:44


JAAAAA!!! SM-GULD till Falkenberg HURRA och GRATTIS!!


Vilken otroligt häftig match. Det var fullt ös från första till sista bollen. "Igloon", så kallas hemma hallen, kokade och det var så varmt så man nästan inte stod ut. Alla skrek och apploderade hela matchen igenom.

Det var tredje året i rad som Falkenberg blev Svenska Mästare men första gången det skedde på hemma plan. Skit roligt!!


Hela påsken har det varit fullt upp, har nästan inte hunnit blogga ;)

Fredag var ju jag och Tobbe på fest. Det var jätte trevligt. I lördags så grejade vi trädgården på em och på fm hade Tobbe, Johanna och Linn varit på skyttetävling. Johanna vann den tävlingen totalt. Det var ett derby mot grannbyn. I trädgården fick vi äntligen bort plast och stenar efer trädgårdsdammen. Sen krattade vi ut grus och gjorde snyggt. Sen var det dax att gå till brorsan och äta påskmat på kvällen. Mätt och dåsig blev man och vi pallrade oss hem vid 22 tiden.

I söndags var hela familjen på däckfirman och jobbade. Sen på kvällen var Tobbe och Sandra på Caroline af Ugglas i Göteborg. Det var jätte bra och de var nöjda men trötta när de kom hem. Helst Tobbe han har jobbat ganska mycket och inte fått så mycket vila. Jag gick en lång runda med Sallie på kvällen. Det var riktigt skönt och avkopplande.


Idag tog vi äntligen sovmorgon ända till klockan 9 då drog grannen igång motorsågen. -Vad snäll han är som väntade ända till 9, sa Tobbe som vaknade av oljudet!!

Efter frukosten städade vi av altanen och satte fram alla utemöblerna. Sen var det dax för nästa sittning. 15.00 skulle vi vara hos svärmor och svärfar. Där blev det god middag och tårta. Sen åkte jag och Sandra vidare till voleybollen och där vet ni ju hur det slutade. SM-GULD!!


Så var denna påsken över och nu har barnen påsklov. Då kan vi sova lite längre och det är skönt. Stackars Tobbe måste iväg till jobbet och köra järnet. Det är fortfarande ganska jäktigt där för alla har inte bytat till sommardäck än.


Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards