Alla inlägg under april 2009

Av Kristina - 4 april 2009 11:19

...........man blir så strålande glad när solen skiner!! :)))


Har varit ute på altanen och druckit kaffe i det sköna vädret.

Det sticker i fingrarna, jag vill greja i trädgården!! Men det går inte, då lossnar plåsterlapparna :(


Jag får sätta mig på en stol och SOLA :))


Ha en riktigt bra vårdag, kram

Av Kristina - 4 april 2009 00:00

Idag har det varit strålande solsken och varmt, iallafall ganska varmt ;)


Helgen ska visst bli lika bra och det ser jag framemot!!


Jag har varit och satt på plattor på ryggen för att kolla om jag är allergisk mot metaller, gummi, plast, kemikalier, konserveringsmedel m.m så därför får jag inte svettas!! Och jag som hade tänkt gräva i trädgården imorgon!! Vad synd ;))

Jag har gjort massor med allergitester under åren men just denna var ca 20 år sedan sist. Ska bli intresssant och se om det visar något. Plattorna (stora plåster) ska tas bort på söndag eftermiddag och visas upp på måndag.


Lite pyssel blir det väl iallafall i helgen, med det vanliga bestyret. Jag städade halva min veranda igår så där ska jag sitta en stund och mysa. Anledningen till att jag bara städade halva, är att det är en sådan där gammal glasveranda med en massa fönster som har massor med små glasrutor. Det tar tid att putsa alla dom så därför blir det

en halva i taget.


Godnatt alla vänner och ha en trevlig och solig helg!!


Nattinattikram..........

Av Kristina - 3 april 2009 23:37

Har precis tittat på reprisen av BBC´s dokumentär om hundavel i England och jag blir så ledsen. :((

Vart är det på väg??

Hur kan man göra så mot hundarna?? Är vi verkligen herrar över deras liv?? Det är oförskämt och oetniskt att avla fram hundar som passar människans och dommarens ögon. Hur kan man ändra så drastiskt på ursprunget av en ras, så att det bara blir till hundens nackdel??

Sen kan jag inte förstå att Engelska Kennelklubben inte ville införa en del förbud. De sa att de hade makt men ville inte använda den, för då var de rädda att uppfödarna skulle lämna klubben. Och?? Är man inte med i Kennelklubben så får man ju ingen stamtavla och då är ju inte heller hundarna så intressanta när det gäller avel och utställning, eller?

Jag kan ju tänka mig att det är bra om dom är kvar i Kennelklubben så är det lättare att hålla koll på dom, men då får de ju faktiskt våga ställa krav på uppfödarna så att de  åtminstonde följer åtgärdsprogrammen som finns för

vissa raser.


Av Kristina - 3 april 2009 23:27

Jag har fått award från Ann och Lena !! Tack, mina vänner :)

Av Kristina - 1 april 2009 22:17

.....plus grader!!! Äntligen har det kommit lite värme :)

Idag var det +16 i skuggan och sedan när solen kom på blev det 21,6 Tjohoo!!


 Sallie tyckte det var jätte skönt ute!


 Är jag snygg så här??


Idag har jag varit på utvecklingssamtal med Linn. Det gick jätte bra. Hon sköter sig fint i skolan och betygen verkar bli fantastiskt bra. Grattis Linn!!

Nästa vecka är det Johannas tur och det kommer nog att gå lika bra. Tur att man har ungdomar som gillar att vara i skolan :)


Idag skulle jag varit och städat men eftersom det var samtal idag så hade det varit för lång tid för Sallie att vara ensam så jag får ev städa imorgon.


Nu ska jag gå och natta mig. Sov gott alla vänner!!




Ovido - Quiz & Flashcards