Alla inlägg den 21 september 2009

Av Kristina - 21 september 2009 13:04


Så var det måndag igen!!?? Fortfarande är det bra väder och ganska varmt, ca 18 grader.


I helgen har det varit full fart. I fredags åkte vi som sagt var till Liseberg. Vi åkte en del grejor och spelade lite. Sen avnjöt vi en väldigt bra konsert med Håkan Hellström. De visade sig att han skulle göra ett uppehåll på några år för att skriva nytt material och pyssla om sin familj. Just därför så var det väldigt mycket folk och ett jäkla ös. Det enda negativa var att det var väldigt kallt, fast vi var väl förberedda och hade mycket kläder och filtar Skrattande


Sen blev det raskt i säng för Sandra skulle till Liseberg på lördagen också, med sitt simgäng. Dom gav sig iväg vid 10. Jag behövde inte följa med utan det gjorde assistenten, Elin. Jag och Tobbe passade på att kolla på soffa. Det var en vi fastnade för, så vi slog till. Den får vi hem i v. 44 eller 45.

Sen pysslade vi lite hemma med målning och gräsklippning. Johanna och Linn var på fest på kvällen och jag och Tobbe kollade på tv. Vid halv 11 körde jag in till stan och hämtade en mycket trött men nöjd Sandra. De hade haft jätte kul på Liseberg.


Igår var Johanna och Linn och tränade på fältskytte på förmiddagen. De ska åka på Skol-SM till helgen till Eskilstuna. Sen var vi hos svärmor och svärfar. De bjöd på laxmiddag Glad ,mums!! Vi firade svärfar som fyllt år och deras 45-åriga bröllopsdag.

Tillslut landade vi i soffan igår kväll och det var skönt efter en ganska fartfylld helg.


Idag har jag tvättat och dammsugit. Tjejerna har studiedag så de är också hemma. Johanna och Linn städar sina rum och ska måla lite sen.

Sen bär det av med Sandra till hennes sim.

Ovido - Quiz & Flashcards