Alla inlägg den 1 september 2009

Av Kristina - 1 september 2009 21:05


Idag har det ju varit första höstdagen och det kan man verkligen inte tro, 26 grader varmt, i skuggan och inte ett moln på himlen!!


Sallie har inte fått någon mer värktablett och hon verkar må lite bättre. Hon har ätit men hon har fortfarande lika ont i benet men ingen mer diareé. Hon tar sig fram nästan helt på tre ben och när hon står lyfter hon upp benet och stödjer inte på det. Hon vill helst ha benet rakt när hon ligger och hon har nästan legat hela dagen. Hon är duktig på att vila :)


Hoppas natten blir lite lugnare.

Av Kristina - 1 september 2009 12:21


Natten har varit lite orolig för Sallie har nog haft ont. Hon har vänt och vridit på sig och även varit ute och bajsat diareé :(


Sen när jag precis släckt lampan så hör jag ett konstig ljud i vardags rummet. Jag tänder och får syn på en GRODA!! Jag gillar inte GRODOR!! :(( Altan dörren står ju för det mesta öppen så den hade väl tagit sig in igårkväll. Jag och Tobbe fick hjälpas åt att få ut f*nskapet, blä!!


Sallie fick sin värktablett idag på morgonen men sen ville hon inte äta och det är verkligen inte likt henne. Jag ringde Kickie för lite råd och hon sa att tabletten kan gör så att hon får ganska ont i magen och inte vill äta. Det är som att välja mellan pest och kolera. Vi pratade lite om vad jag kan ge henne för mat, som är bra för magen och så tyckte Kickie att jag även kunde ringa till Söderköping där de är specialister på sådant här.


Jag ringde dit och fick mycket bra information som slutade i att jag ska åka dit på torsdag. Veterinären sa att man måste ta reda på om ev. korsbandet är av eller ej och det är inte alltid man kan avgöra det genom att bara känna. Han gör titthål om han inte vet säkert. Han tyckte också att Sallie inte skulle ha smärtlindring för det är mycket biverkningar och inte alltid så bra. Han var nog inte riktigt nöjd med hur dom hade behandlat Sallies skada och menade att allt för många hundar blir felbehandlade vid sådan här skador.


Så på torsdag får jag ge mig av vid 6 på morgonen för det tar ca 3,5- 4 timmar att köra dit. Synd att det ligger en bit bort men jag förstod allvaret i skadan och vill inte ignorera det.


För en stund sedan så åt Sallie sin frukost och det var ju iallafall ett gott tecken.

Ovido - Quiz & Flashcards