Alla inlägg den 3 september 2009

Av Kristina - 3 september 2009 20:54


Nu är vi äntligen hemma efter många timmar och många mil.

Vi körde vid 6 tiden i morse och var hemma vid 20 tiden, då hade vi avverkat ca 70 mil t/r.


Sallie är opererad i knäet eftersom både minisker och korsband var skadat. Det var värst med minisken, den var trasig och det var både blödning och inflamerat. Korsbandet hade lossnat, men inte så mycket, i sitt nedre fäste. Krister, veterinären, gjorde operationen med titthål så Sallie har bara 4 st. klammrar och inget bandage. Han sa att det var bra att vi valde att komma för hade inte denna operationen blivit av i tid så kunde hon fått bestående men. Han sa också att Sallie måste ha väldigt ont, fast hon inte visa det.


Nu ska detta läka och Sallie måste vara i stillhet i flera veckor. Klamrarna ska helst sitta i 2 veckor men det var inte hela världen om någon lossnade. Vi kunde sen själva knippsa av dom, fast det vet jag inte om jag klarar ;) lite läskigt.


Om två månader ska vi tillbaka på återbesök. Då ska vi få se operationsfilmen och utvärdera hur det läkt.


Söderköpings Djurklinik kan jag verkligen varmt rekomendera. De är specialister inom djurens anatomi och Krister och Ann-Britt tar verkligen hand om både patienter och hussar och mattar på ett proffsigt sätt. Inga frågor är dumma utan besvaras med glädje och förståelse.


Sallie har äntligen kommit till ro, hon slockna på två röda!! :)


Sallies knä.


Ja, jag är också väldigt trött. På köpet så har jag en förskylning i kroppen men jag hoppas Kanjangen ska hålla den på avstånd.


Det blir ingen Ölands resa imorgon, får se om jag åker  lördag till söndag. I vilket fall som helst så får Sallie och husse stanna hemma.


Natti natti

Ovido - Quiz & Flashcards