Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Kristina - 17 maj 2009 21:12

Ja, så blev det. Jag bestämde mig igår kväll efter att Johanna varit uppe och yrat på eftermiddagen och sedan, en timme senare, så kom hon inte ihåg det. Hon drack ganska dåligt igår också och åt inget. Jag kände att det inte var så roligt att ge sig iväg på utställning.


Idag har Johanna mått bättre. Hon hade sovit nästan hela natten och febern är nästan borta. Hon har även ätit lite, Jalla och banan. Så det börjar kanske släppa nu. Hoppas, hoppas!!

Fast nu är det Sandra som har börjat. Hoppas, hoppas att det bara är en vanlig förskylning!!

Hon måste däremot vara hemma för det går en elev i hennes klass som inte har något immunförsvar. Så blir någon det minsta snorig så blir det till att vara hemma. Det har ju inte Sandra något problem med, hon är nämligen gärna hemma ;)


Tobbe sprang ju Göteborgsvarvet igår och det gjorde han riktigt bra. 1 timme och 56 minuter tog det. Han var riktigt nöjd och det bästa var nog att han slog sin bror. Han tog sig runt på 2 timmar och 4 minuter.

Det var en riktigt rolig tillställning och han tänker nog göra om det nästa år.


Eftersom vi har varit hemma idag så har vi hunnit med lite andra saker. Tobbe har fixat till bänkskivan och diskhon som vi köpte på IKEA. Det blev riktigt bra!! Nu kan jag bada Sallie i timmar ;) utan att få så hiskligt ont i ryggen. Jag ska lägga ut en bild sen. Tobbe har även klippt alla gräsmattor och jag har rensat ogräs. Vi fick även rensat ut lite bröte ur mitt garage. Det gjorde susen!! Nu går bilen in utan att jag kör in i stenarna som låg längst fram på golvet :))


Ja, då var denna helgen ett minne blott men snart kommer en ny :)) Redan på torsdag är det helg och barnen är även lediga på fredag. Lååååååååång helg!!


Kram på er allihopa!!


Ovido - Quiz & Flashcards