Alla inlägg den 14 maj 2009

Av Kristina - 14 maj 2009 09:23

Johanna är fortfarande lika dålig. Usch, jag lider verkligen med henne :(

Jag ska köra in till stan och köpa Kollodialt Silver. Det är en naturmedicin och det ska vara riktigt bra mot virus men även mot psoriasis, borellia, hiv, cancer och mycket mer!!

Fick tipset av en mamma vars son hade haft körtelfeber och han blev bra på bara ett par dagar.


Kollodialt Silver kom före antibiotikan och är bättre än det. Fast man kunde inte tjäna så mycket pengar på det som man kan på antikiotika. Googla gärna på det för det verkar vara ett bra alternativ istället för antibiotika.


I eftermiddag ska Tobbe, Sandra och jag åka till IKEA i Göteborg.

Vi ska äntligen köpa diskho och bänkskiva. Jag ska ha det källaren där jag badar Sallie. Ska bli skönt att få det iordning för det är lite jobbigt att stå i duschen med böjd rygg. Sandra ska köpa ett nytt nattduksbord. Det hon har är ganska litet och hon får inte plats med alla sina grejor.


Sen ska vi köra ut till Frölunda för Tobbe ska hämta sin startnummerlapp. Till vad då, undrar ni kanske?? Jo, han ska springa Göteborgsvarvet på lördag!!!

Han har ju tränat inför detta ett tag så han är väldigt taggad och livrädd för att han ska bli sjuk ;) Helst nu när Johanna la sig!! Pratade med honom innan i telefonen och då nös han ett par gånger.

Är du snuvig, undrade jag?

Nä, det har jag inte tid med, svarade Tobbe.

Kan tänka mig det, sa jag!! ;)

Jag sa att han får testa Kollodinalt Silver och det kunde han nog tänka sig.


Nu ska jag greja lite till här hemma innan jag åker. Ha en riktigt trevlig dag och krama varandra!!

Ovido - Quiz & Flashcards